Kuriren april 2019

kuriren april 2019

Här finner du Kuriren nr 2 April för 2019. I denna medlemstidning kan du läsa om vad som är på gång och hur du kan aktivera dig genom olika aktiviteter.

I detta nummer slår vi ett slag för det sociala samhället där du kan göra en insats.

Nattvandrare

Var med en kväll som nattvandrare på Dalaberg och Hovhult. Fredagar udda veckor är det nattvandring på Norr. Det är samling klockan 20 på Mötesplats Dalaberg. Klockan 21 börjar vandringen och håller på till cirka kl 23 med att besöka fritidsgården på Dalaberg. Det är bra för oss att ha koll på läget, träffa ungdomar och vuxna i området samt att få kontakt och samtala med de andra som vandrar.

Kontakt: Karin Engdahl

Språkcafé

Var med när ABF håller Språkcafe  på Hovhults grannskapsstuga. Varje onsdag klockan 17-19 öppnar ABF dörrarna till Grannskapsstugan i två timmar för att stötta invånarna på norr att träna svenska i skrift och tal. Det behövs så många fler som kan hjälpa till och du kommer vara otroligt uppskattad.

Kontakt: Louise Åsenfors

I detta nummer av Kuriren står även alla information inför 1 maj.

Missa inte att tiderna är annorlunda i år!

Vi samlas på Kungstorget klockan 12.30 och marscherar till Museiparken klockan 13.

 

facebook Twitter Email